Post by icunticocha on Feb 16, 2022 5:29:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WarTroops 1917 Trench Warfare WW1 stratégiai játék ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WarTroops 1917 Trench Warfare WW1 stratégiai játék IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok aranyat kódol ▞▞▞
▞▞▞ WarTroops 1917 Trench Warfare WW1 stratégiai játék 2022 version ▞▞▞
Dolgozni kell, mielőtt "tökéletesen elkészített játéknak" nevezhetnéd, ahogy a fejlesztők tévesen állítják. Először is, ez a játék készpénzt kap, és úgy érzi, mint egy eszköz feldobása. Másodszor, ezzel a játékkal 11 ÓRÁT várni kell a következő térképre, vagy 300 érmét költhet a folytatáshoz. Harmadszor, vannak jobb játékok ezzel az előfeltevéssel, amelyek jobban működnek, és nincs szükség szó szerinti fizetőfalakra.
A játék folyamatosan összeomlik. Még játszani sem tud vele. Remélhetőleg hamarosan megoldódik. (Nem akartam egy csillagot adni, mert nem is tudtam kipróbálni a játékot)
Út a sok hirdetéshez. Mindenképpen támogatom a fejlesztőket a hirdetésekben, amikor beszórják őket, vagy jutalom jár hozzá, de szó szerint minden szint vagy újraindítás után megjelenik egy hirdetés, és ezek gyakran olyan hirdetések, amelyeket nem lehet kihagyni. A játékmenet szórakoztató, de a hirdetések megölték.
A szint könnyű, de miért tetted elé azt a bunkert, túl nehéz túllépni rajta, és a játék üzenete azt mondta a játéknak: -Nem nyersz egyetlen meccset sem
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game სტრატეგია pwoe
Nagyon jó játék, bármi megnyerhető egy kis gyalogság roham, és gáz/tüzérség bevetésével, de vigyázz, a tüzérség meg tudja ölni a te csapataidat míg a gáz nem
Jutalomért
Imádtam játszani ezzel, abszolút az a fajta hírnév, amit kerestem, alapvetően egy hadsereg alapú játék, és győzelemre kell parancsolni a katonáit. Ki kell próbálnod legalább egyszer, és biztosan imádni fogod.
Egy csodálatos háborús játék, amely ötvözi a szórakozást és az egyszerűséget. Sok szintet ért el, és még mindig nem fejezte be a játék kipróbálását. Tetszeni fog a játék ötlete más játékokból. Ez elképesztő.
Nagyon jó játék
Ez a játék egy olyan koncepciót használ, amely egy ideje létezik a trench stílusú játékokhoz, ez nem újdonság, de ez rendben van. A régi ötleteket használó játékok még mindig jók lehetnek. Nem ez. Ez a játék nevetségesen egyszerű. Nincs stratégia, csak kattints a csapatokra, amikor készen állnak az ívásra, és küldd előre őket. Eljutottam a 9. lvl-ig, ha valaki kíváncsi, és legyőztem az utolsó párat, amin játszottam anélkül, hogy egyetlen ellenséges egységet láttam volna. Szó szerint csak előreküldtem a srácaimat, és nyertek. 2/10
Ez az igazán csodálatos játék. Néhány napja játszom ezt a játékot. És elestem, ez a játék szép. És nem találtam semmi hibát ebben a játékban. Ez is élvezhető játék. Nagyon szeretem a játékot. Szerintem olyan férfiak, akik játszanak ezzel a játékkal. Nagyon leesett ☺
Hirdetések minden egyes játék után. 12 órás várakozás fizetési fal mellett, hogy egy bizonyos pont után folytatódjon. Katonatípusok, amelyek 20 dollárba vagy többe kerülnek valódi pénzben MINDENKI. Smh, egy másik potenciálisan nagyszerű játék, amit tönkretettek a pénzhiányos, kapzsi fejlesztők.
Rengeteg potenciál van benne, de nincs egyensúly. Minden csatát meg tudok nyerni azzal, hogy alapvető katonákat küldök el.
Fishing and Life ورزشی wig
Egy óra és 25 perc alatt befejeztem ezt a játékot, ez a játék az 1917-es hadviselés pofátlan mása, legalábbis 1917-nek volt igazi challane, és nem volt hozzáadás minden alkalommal, amikor befejeztem egy küldetést, csalódott vagyok ebben a játékban, nagy reményeket fűztem érte, de engem cserbenhagyott, hogy nem sikerült létrehozni ezt a lemásolt karbaszt
Ez a játék egyáltalán nem unalmas. Élveztem vele játszani, és azt hiszem, még jobban fogom élvezni a barátaimmal, ez az egyik legkedvencebb játékom, nagyon ajánlom!!
Őrült mennyiségű reklám. Minden szint után van egy 30 másodperces hirdetés. Ne keressen elég érmét a csapatok feloldásához. Miután legyőztél 25 szintet, 300 érmét kell elköltened, vagy várnod kell 12 órát a játék folytatásához. Pénzéhes játék. Ne pazarolja az idejét.
Nagyon teccik a grafika... Bár lehetne pár katona olcsóbb
Nagyon jó
Jó, de nem eredeti. Volt egy páncélos játékok verziója, ami kicsit jobb, de összességében érdekes csavar. Néha úgy tűnik, mintha ugyanaz a térkép lenne, és az alapvető ellenséges egységek erősebbek, mint a tiéd, még frissítve is.
Szerintem nagyon jó ez a játék
Azt hiszem, a fejlesztés korai szakaszában játszottam ezzel, és nagyon jól éreztem magam. Ez egy rövid, kissé könnyű játék volt, amikor unatkoztam. Úgy tűnik, az egész játékot frissítették és finomították, és most sokkal több tartalom van a játékban. A probléma azonban ezzel a játékkal a hatalmas mennyiségű reklám és az a tény, hogy néha TIZENKÉT ÓRÁT kell várni, mielőtt folytatni tudjátok. Ez nevetséges, és a játék inkább a hirdetésekről és az érmékről szól, mint egy szórakoztató játékról.
eléggé unalmas és nem értem, hogy mi értelme hogy kapsz új katonákat ha nem tudod a deckbe rakni őket
Sok móka a játék közben. Befejezte a játék ingyenes részét, és most hajlandó megvenni, hogy az egész játékot lejátszhassa, beleértve a fizetett köröket/küldetéseket is. A jó játék azoknak a gyerekeknek, akik háborús játékot szeretnének játszani, harcot jelent...! Ha már befejeztétek az ingyenes küldetéseket, azt javaslom, hogy vásároljátok meg a többi pályát.
Ugyan, a hang hibás, és ez nagyon idegesítővé teszi a játékot, és miért kell 12 órát várnom a következő terület feloldására? Nincs semmiféle stratégia, csak a puskások spam.
Korábban játszottam, és nagyszerű játék volt. Nagyon tetszettek a kezelőszervek és minden, és 5 csillagos volt, amíg ezt az új frissítést nem láttam, és izgatott és zavarodott voltam, hogyan kell extra csomagokat vásárolni, mivel ez ingyenes játék, így megértettem. Ha tisztességes volt a hirdetések aránya, és amint elértem a 25. szintet a 4. oldalon, azt akarta, hogy fizessek 500 aranyat, vagy várjak 12 órát. Most már tudok várni, de a 12 óra kicsit sok volt, és arra gondoltam, hogy nem tesznek fel egyet, így tetszik a játék, és nagyon ajánlom, de nincs új dolog
Borzalmas játék Uninstaller körülbelül egy óra múlva. Sok hirdetés, és még a hónapot sem kapja meg, hacsak nem nézi meg az egész hirdetést minden csata után. Borzalmas játék 1 csillag
A játék nagyon szórakoztató, és sok labdát igényel. Ez a játék nagyon egyszerű. És jó szórakozást igényel a játék.
én nagyon ajállom
Nem akar játszani. Ehelyett szeret videózni és fotózni a környezetemet. Ha tudnám, beszámolnék róla. Ne telepítse!!
Tisztességes Sprite és Animation munka, de itt véget is ér az értékelés jó része. Ez egy unalmas játék, sekély, és hirdetésekkel bombázza a játékidőt és a teljesítményt kiváltó tényezőket. Így nem ritkaság, ha két átugorhatatlan hirdetést egymás után látni. Azonban nem zavarják meg a játékot, ami jó. Ez egy nagyon egyszerű játék, amely könnyen legyőzhető egyetlen gombbal, vegye ki belőle, amit akar.
War Troops 1917: Gra strategiczna w okopach WW1 Strategie usl
Reklámfarm játék, 15 szint után leállt. Egyáltalán nincs kihívás, minden csapat értelmetlen, gáz és alap minden, amire szüksége van. Hirdetés mindig egyetlen szinten. Néhány szintnek egyáltalán nem volt ellensége
A mechanika / egyensúly ebben a játékban nevetséges a legjobb. Az egységszámlálók nem léteznek, minden kör nem minősített, majd spam az alap katonára. Komolyan, a rendes katona egység túlságosan túlterhelt. A cooldownok működése miatt sem ösztönöznek arra, hogy az alapkatonán kívül más egységet spamezzenek.
Időpocsékolás, hacsak nem szeret 30 másodpercenként hirdetéseket nézni. Nagyon nehéz a bevételszerzés. Még csak nem is szórakoztató. Nem csak ez, de a játék megpróbálja rávenni Önt, hogy érmét költsön több szint feloldására, vagy várjon 12 órát. Ez az első alkalom, hogy késztetést éreztem arra, hogy véleményt írjak, ha abból kiderül, milyen rossz.
A készpénzfelvétel, ami szinte szórakoztató. A játék értelmetlenné válik, ha néhány szinten eléri a tankot. Ezzel egyszerűen átszánthatsz bármin vagy bárkin, még mielőtt lelőnének. Minden új térkép 12 órát késztet arra, hogy a 70. szint után 5 dollárba kerüljön az 5 szint?! Wth.. semmi sem indokolja a nevetséges "kiárusítási" árakat a "boltban". Nem kell semmi a boltból. Csak várj pár szintet egy tankra, aztán megunod
A játék annyira realisztikus, és egy olyan szórakoztató játék, annyira klassz és szórakoztató, annyira jó AWSOME btw, kicsit elfelejtettem, de ez a játék nagyon klassz, szeretem, ahogy a 13. háborút csináltam, OLY HOSSZÚ VOLT, mert a másik csapat csak lőtt. a hadseregemet és megölöm, de egy órával később befejeztem, és annyira szórakoztató, amikor nehéz nekem.
Eleinte szórakoztató, de nem lesz túl nagy kihívás. Korlátozott számú ellenség, amelyek csekély kihívást jelentenek. Végigsimultam ezen a játékon anélkül, hogy egyetlen csatát sem veszítettem volna el. Elég tisztességes koncepció. Menő művészet. A hiányos játékmenet felejthetővé teszi ezt a mobiljátékot.
Szórakoztató, de készpénzes egységek némelyike túlárazott, hacsak nem fizet, semmiképpen nem kapja meg őket a játékban.
Jó móka, de vannak olyan pályák, amelyek nem idézik meg az ellenséget, így gyorsan elérheti a 25. lvl-t, és olyan pályákra pazarolja a pénzét, amelyet nem javaslok, hacsak nem gazdag boi.
Szórakozás az első 5 percben. Ezek után könnyedén legyőzheti a játékot, ha közkatonákat küld spammel. Ez nem igazi kihívás, és nagyon lassú játékmenet.