Post by icunticocha on Feb 16, 2022 5:01:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BombSquad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BombSquad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ umožnenie cheatov ▞▞▞
▞▞▞ BombSquad 2022 version ▞▞▞
Táto hra je trochu zaujímavá, ale problém je v spôsobe, akým nám vždy dajú, nepáči sa mi to
Radi hráme túto hru, ale je také ťažké usporiadať verejnú párty. Môžete to prosím sprístupniť? Uľahčite si to. Nekomplikujte si to zmenou portu atď. Tak šup!! Čo ak používame mobilné dáta a nie wifi? Ako môžeme hrať s ostatnými hráčmi, s ktorými chceme hrať, bez toho, aby sme museli podstupovať nejaké problémy? Opravte to prosím. Ďakujem.
Najlepsie ze podporuje wifi joystick ktory si ktomu stahne te a hrate :-) staci ze si polozim tablet na stojan a hram na mobile :-)
Je to najlepšia hra všetkých čias, je online aj offline a milujem režim pre viacerých hráčov.
BombSquad Hành động nfn
Toto je skvelá a zábavná hra. Problémom je však vaša mechanika pre viacerých hráčov. Je to len neorganizované, čo to komplikuje. Zoznámil som to s kamarátmi, aby sme sa spolu bavili ale nemôžem si spraviť ani SÚKROMNÚ párty (nemôžem si spraviť verejnú ani súkromnú párty kvôli IP adrese? Neviem). Je to len sklamanie, dúfam, že sa zlepšíte a budem rád, ak sa zlepšíte
Človeče, naozaj musíš pridať jednoduchý súkromný lobby systém.... Je to taká nevýhoda, takže len 3 hviezdičky... A samozrejme! MNOHÉ veci, ktoré boli v minulosti zadarmo, sa teraz platia... Aj to je dosť na hovno
Násilné reklamy vás hlboko vcucnú. Mám 7 rôznych účtov Google. Hodnotím jednu hviezdičku od každého z nich. Nemôžete mi vynútiť kliknutia na vašu reklamu. Daj sa vypchať. Najtrapnejšia hra vôbec. Najslabšia grafika. Silné reklamy. Zmysel nemá ani hrateľnosť. Lol. Najhorší vývojári vôbec. Áno. Opakujem. Najhoršie! Ukončite vývoj a majte zlý deň. Dúfam, že tvoje noci sú ešte horšie.
To je najlepšia hra
Toto je veľmi dobrá hra a tak veľmi ma rozosmeje, keď sú všetci roztomilí ľudia ošľahaní bombami, je to tak zábavné, že ja a môj brat to hráme veľa, vďaka skvelým pohybom, ktoré robíte, ste naozaj profík. Nič zlé na ovládaní ovládanie je dobré. Ďakujem Ericovi Froemlingovi za túto hru!
BombSquad Hành động nfn
Páči sa mi táto hra, ale tiež sa mi nezdá ako dobrá, takže dúfam, že si so mnou urobíte nejaké hry pre zábavu. Som si istý, že si užijete víkend so svojimi priateľmi a priatelia s priateľmi na vašom rodinná dovolenka tento týždeň, takže si budete môcť užiť rodinnú zábavu so svojimi priateľmi aj na svojom novom mieste, takže dúfam, že sa vám tiež darí na novom mieste, takže dúfam, že sa vám tiež darí na novom mieste, takže ja Mám záujem vedieť, či máte nejaké nápady alebo návrhy
Spočiatku sa mi hranie tejto hry páčilo a páčilo sa mi, žiadne chyby, závady, oneskorenia atď., ale akonáhle som aktualizoval najnovšiu verziu, stala sa najotravnejšou hrou vôbec. Vždy, keď hrám online, moja hra vždy zaostáva a nie je zábava už hrať.
Je to dobrá hra, ktorá osvieži vašu myseľ, je dobré hrať ako tímové stiahnutie a baviť sa
Mega!!
Filles en roller Jeux de rôles hylb
11 NAJLEPŠÍCH HIER, KTORÉ ZABIJÚ ČAS TENTO ROK V LETE ...
Hra je dobrá
Obnovte možnosť hry pre viacerých hráčov v službe Google Play. Ostatné možnosti nefungujú. A teraz nenávidím multiplayer. Teraz však nefungujú žiadne možnosti hry pre viacerých hráčov. Prosím, pomôžte. Hra je úžasná. 💖💖
Pridajte nejaké ďalšie herné režimy a nové mapy. To by malo prilákať hráčov.
Hranie s kamarátmi mi dalo veľa zábavy, človeče, je to také bizarné a zúrivé (v dobrom slova zmysle)
Odporúčam☺
Perfektné
Práve som si kúpil profesionálnu verziu a snažím sa získať priateľov pomocou možnosti Google Play. Zobrazuje však chybu „Táto funkcia nie je vo vašom účte dostupná“. Naozaj sklamaný😔
Wow wow wow.... Proste úžasná hra, akú som kedy videl. Dá sa hrať s mojimi priateľmi a tiež existuje sólový režim, v ktorom môžete hrať túto hru sólo. Vždy hrám hru a je to veľmi pekná hra. Môj návrh je, že ak chcete hrať hru so svojimi priateľmi v režime offline, stiahnite si hru a zahrajte si túto úžasnú hru. Koniec koncov, je to priateľská zábavná hra😂😂😂😂
Páči sa mi to a nie, pretože jednoducho nemám rád hry, ktoré majú v aplikácii nákupy, takže prosím urobte aktualizáciu tým, že urobíte bombu squad pro, stojí 500 lístkov z hry, aby to mohlo byť lepšie, prosím? (: a tiež nám môžete, prosím, nechať prázdne mená? pretože sa mi páči mať prázdne meno. (:
Skvelá hra, len neznášam, že na kúpu postavy potrebujete sieť, myslím tým, prečo to práve neumožnilo jednoducho kúpiť postavu offline, aj bombový tím by mal byť zadarmo
Zabijácka hra v reálnom čase, je zábavné ju hrať Dokonca sa smejem, keď moja postava spadla z útesu. Keď budem profík, dám päť hviezdičiek 😂.
Generátor BOMBSQUAD: Letenky A Peniaze Hack Zadarmo!
Táto hra si vždy nájde spôsob, ako ma rozosmiať, mal som ju len pár dní, ale ľutujem, že som ju nemal za tie roky, čo bola vonku. Fyzika, hluk a množstvo rôznych herných režimov ma nútia chcieť viac. Škoda, že musím ísť do školy, pretože ak by som to nerobil, hral by som to každý deň. Och a tu je niekoľko tipov: Ak chcete spustiť, podržte tlačidlo skoku, lístky sa získavajú takmer iba prostredníctvom prihlásenia a hra pre viacerých hráčov je prístupná cez ikonu „Zhromaždiť“ v ľavej dolnej časti domovskej obrazovky.
prosím pridajte online hru pre viacerých hráčov nielen vo výzvach. existuje len hra lan s priateľmi, ale nie je tu žiadna online, pridajte si hru pre viacerých hráčov, aby sme mohli bojovať s inými skupinami v reálnom čase
keď hladate dobru hru tak tu ju mate
Keď sa hovorí, že sa to inštaluje, jednoducho sa to nenainštaluje, hovorí sa, že sa to nedá nainštalovať, aj keď mám veľa miesta, bolo to pred rokmi a mesiacmi
These Android games support Bluetooth controllers and they ...
Grafika nie je taká, aká sa zdá byť Táto hra ma naučila, že vzhľad naozaj klame😂 Na nápadnosti postáv by sa nabudúce malo naozaj popracovať
Zo žiadnej hry som nikdy nezažil toľko zábavy, aby ste mohli hrať so svojimi priateľmi toľko, úplne stojí za to!!! A skvelá práca!!!! , Hral som túto hru s mojimi bratrancami na mojom android tv s našimi telefónmi ako diaľkovými ovládačmi a hádajte čo, nikdy sme nezažili toľko zábavy Hrať spolu toľko! , spravili nám deň!! , Tak dobré ovládanie, dobrá grafika, veľmi dobrá hrateľnosť, toľko možností a ... Len jednu vec od vás žiadam, dajte viac úrovní... Úrovní je oveľa menej.
Milujem túto hru, ale príliš dlhé reklamy sú na hovno! Inak by som mohol dať 5 hviezdičiek
Károvina
Hoci je bombová jednotka ako celok zábavná, táto aplikácia nie je. Zakaždým, keď otvoríme aplikáciu / otvoríme jednu z hier, požiada o zakúpenie balíka profesionálov a zakaždým stratí 30 sekúnd. Nenávidím túto aplikáciu kvôli ich modelu príjmov orientovaného na peniaze, ktorý im z dlhodobého hľadiska neprinesie nič dobré.
Toto je najlepšia hra. Musíte však odstrániť otravnú 30-sekundovú obrazovku. Dúfam, že to čoskoro odstránite. Ďakujem
Je to skvelá hra a ľahko sa hrá pre viacerých hráčov dobrá kvalita, hra je dobrá, ale veľkým problémom sú peniaze, ktorých je tak málo, mám 1 000 peňazí a keď som sa prihlásil, stalo sa 300, nenávidím ťa, dokončil som všetky úrovne, takže teraz nemám ďalšie peniaze, vymazal som údaje mojej bombovej jednotky, ale stále sa prihlasujem, takže som zostal bez peňazí, veľmi som sklamaný, myslel som si, že je to dobré na hodnotenie 5 hviezdičiek, ale nie je to podvod ľudia!😡😡😡😡😡😠😾
Bomba :-D
Je to nepochybne dobrá hra, ale je tu pár vecí, ktoré by som chcel, aby ste pridali: 1. viac máp, napr. v idúcom vlaku, autobuse atď. červená predtým, než spadne, takže sa musíte dostať z tej časti, ako je tá mini hra v Mariovi. 2. lezenie alebo držanie sa stien 3. Viac vylepšení a bômb
Úžasná hra, najlepšia hra pre viacerých hráčov, akú som kedy hral, ovládanie je zo začiatku trochu ťažké, potom to bude ľahké, ale navrhujem dve veci 1. Mali by ste dať postavám upgrade o 150 alebo viac lístkov 2. Otvorte prosím služby Google Play pozvanie, že hráme s priateľmi, vylepšite dva body, hra bude úžasná
V multiplayeri nie sú ovládacie prvky synchronizované...
Keď si kúpim znak 1000 tiketov, vezme mi to 1000 tiketov, ale nedalo mi to charakter. Opravte to.
BombSquad Hành động nfn
--> O 1,2 s neskôr -->
Je to zábavné, ale ak máte 200 lístkov a keď budete na wifi, zníži sa to a bude z toho 73 ako ja🤐🤐🤐😪😪
Inside the Bomb Squad (2020) | ČSFD.sk
Je to úžasná hra s množstvom detailov a hrateľnosti, ale ide to veľmi rýchlo, úroveň 2 je veľmi ťažké. Ovládanie môže byť tiež dosť zvláštne, ale je to dobrá hra.
BombSquad Mod Apk je úžasná hra a produkuje ju Eric Froemling. Je vhodný takmer pre každé zariadenie so systémom Android a iOS. S krásnou grafikou, vtipnými
pohyby sú pomalšie ako nepriateľ. no oddych je ok. môžete hrať 2 kill time